Metakids-minitrimhockey-toernooi een groot succes

Op 28 maart gingen twaalf deelnemende trimteams uit Haarlem en de regio (Bloemendaal, Velsen, Hoofddorp, Bennebroek, Heemstede) de uitdaging aan zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te hockeyen voor kinderen met stofwisselingsziekten. Dit jaar speelde was er een speciaal samengesteld Metakids team, met spelers van verschillende hockeyclubs en enkele bestuursleden van Metakids.

Uitdaging die de teams meekregen was dat de teams die het meeste geld wisten in te zamelen voor Metakids, kans maakten om een wedstrijdje te spelen met oud-international Tom van ’t Hek of zijn broer de cabaretier Youp van ‘t Hek.

De wisseltrofee werd door gebroeders van ‘t Hek overhandigd aan het team van de Strawberries. Hierop boden de Strawberries spontaan aan om in 2012 samen met Metakids het derde toernooi te organiseren! En de trimhockeyers van HBS hebben nu al beloofd om in 2013 het vierde Metakids Minitrimhockeytoernooi op hun velden te organiseren! Een geweldig success!

De uiteindelijke opbrengst bedraagt 10.500 euro, ruim een verdubbeling van de opbrengst van vorig jaar!

Dankzij jullie geweldige inzet en jullie donateurs kan er weer verder onderzoek gedaan worden naar stofwisselingsziekten bij kinderen. Heel hartelijk dank hiervoor!!

In de tussentijd gaan we door met nieuwe positieve acties en initiatieven voor meer aandacht en geld voor onderzoek naar stofwisselingsziekten.
Neem een kijkje op onze actie kalender http://www.metakids.nl en raak geïnspireerd!

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: