Shell komt in beweging voor Metakids!

Op uitnodiging van Remy Gillet was ik gister samen met Heleen Klop, moeder van Thijs* en Daniel gister bij de lancering van Fit For Good bij Shell in Amsterdam. Tijdens de lunch vertelden wij ons persoonlijk verhaal en hoe je met Fit For Good op eenvoudige wijze een groot verschil kan maken.

Met Fit For Good, een initiatief van Remy Gillet en Margot de Bree, houdt Shell haar medewerkers op een sociale en zingevende manier fit.

Op de site www.fitforgood.nl kunnen medewerkers kiezen uit een aantal sportieve uitdagingen, die onder werktijd te realiseren zijn. Met een oproep via social media kan iedereen de voorgenomen prestatie sponsoren. Hiermee brengt Shell een wereldwijd netwerk tot stand van fitte ambassadeurs voor een goed doel. Shell Nederland heeft dit jaar gekozen voor Metakids.

James Mc Brien, was een van de eersten die zich spontaan aanmeldde om gedurende zes weken 12 volle werkdagen alleen maar de trap te nemen. Aan het eind van de dag had hij via social media al vier sponsors!

Ik nam al vaak de trap in plaats van de lift, maar nu laat ik me door mijn collega’s sponsoren voor Metakids. Zo is traplopen nog leuker!

Heleen en ik reden na afloop vol energie en nieuwe inspiratie terug naar huis. We willen social media nog gerichter in gaan zetten voor ons goede doel Metakids.


Fotografie: Heleen Klop

Advertenties
Een reactie plaatsen

2 reacties

  1. Ter info: Op de foto staan (van links naar rechts) Marike Groenendijk, Marcel de Hoog (een werknemer die zich inschrijft voor dit goede doel) en initiatiefnemer Remy Gillet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: