Wij gaan verder als Stichting Stofwisselkracht

De afgelopen drie jaar hebben wij samen met velen van jullie mooie, succesvolle acties en evenementen georganiseerd. De totale netto opbrengst van onze sportieve en sociale initiatieven, zoals de Wijnproeverij, Damloop, Hockeytoernooi en Metatour is altijd in zijn geheel via stichting Metakids besteed aan onderzoek naar stofwisselingsziekten in de academische ziekenhuizen.
Een groeiende groep vrienden en relaties heeft samen met ons de krachten gebundeld om onderzoek naar stofwisselingsziekten op de kaart te zetten.
‘Alle stofwisselingsziekten de wereld uit!’ is en blijft ons ultieme doel . Vanaf 1 juli a.s. hebben wij onze activiteiten ondergebracht in Stichting Stofwisselkracht.

Waarom een nieuwe stichting?
Onder de naam Haarlem4Metakids waren onze acties en evenementen heel succesvol, en dat wilden wij graag structureel voortzetten. De merknaam Metakids mochten wij helaas niet verbinden aan de naamgeving van onze stichting. Daarom gaan wij onder een eigen stichtingnaam verder. Stofwisselkracht is de naam die het best bij ons past.
Nu wij een eigen stichting zijn kunnen wij nog scherper sturen op kosten en besteding van de fondsen. Wij keren geen salaris of ‘winst’percentages uit aan de initiatiefnemers van Stofwisselkracht-acties en evenementen. Alleen de werkelijke gemaakte materiële kosten worden vergoed. Al onze bestuursleden werken onbezoldigd. Tot nu toe is het ons gelukt om deze kosten volledig te dekken via bedrijfssponsoring.

Voor meer informatie over Stichting Stofwisselkracht, kijk op onze nieuwe website: www.stofwisselkracht.nl of like ons op Facebook!

Bundel jouw krachten en geef stofwisselkracht! Wil jij iets voor of met Stofwisselkracht doen en samen met ons zo veel mogelijk fondsen werven voor onderzoek naar stofwisselingsziekten, laat het ons dan weten!

Advertenties
Vorige bericht
Volgende bericht
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: